Antrenament criminal pentru picioare

Publicat in

Oamenii urasc antrenamentul picioarelor; si fac asta dintr-un motiv foarte simplu: este greu! Dar sa nu uitam ca reprezinta jumatate din corp, asa ca sunt de o importanta vitala pentru un trup bine dezvoltat.

Iubesc genuflexiunile, mereu le-am iubit! E un sentiment placut cand simti bara pe spate in timp ce te plimbi de jos in sus, si coapsele urla de durere. Si sa nu mai vorbim de efectul care il au asupra productiei proprii de testosteron. Bine ati venit la antrenamentul mortal pentru picioare!

Inainte de a incepe mentionez importanta incalzirii corespunzatoare. Poate ca nu simtiti acum efectele antrenamentelor cu greutati asupra articulatiilor, dar cu timpul le veti simti, mai ales fara o incalzire corespunzatoare. Nu doar 1-2 seturi de incalzire si gata. 5-10 min pe bicicleta, eventual si saritul unei corzi. Si daca se poate sa adaugati dietei si un produs destinat protectiei incheieturilor.

Si exacutia corecta a exercitiilor este foarte importanta in prevenirea accidentarilor. Cel mai bine este sa va uitati in oglinda cand faceti exercitiul pentru a fii siguri ca aveti forma corecta. Si inca un aspect foarte important in antrenamentul picioarelor este mancarea. Inainte de acest antrenament este bine sa mancati mai multi carbohidrati complecsi. Acest lucru permite sa va antrenati cu mai multa forta si energie. Iar dupa antrenament, asigurati-va o recuperare buna, prin multa odihna.

Si acum sa trecem la rutina de antrenament:

Genuflexiuni cu bara in spate - se efectueaza piramidal. Se creste treptat pana la maxim, apoi se revine, in sens invers, descrescand greutatile. Incepeti cu o greutate care va permite 15 repetari, si pe masura ce cresteti incarcatura, scadeti repetarile. Cel mai greu set trebuie sa fie de 6-8 repetari. In afara de seturile de incalzire si revenire, trebuie sa aveti in jur de 5 seturi. Miscarea trebuie sa fie continua, fara pauze in partea de sus sau de jos. Timpul de odihna intre seturi sa fie minim, doar cat sa va revina suflul. Cand terminati treceti imediat la urmatorul exercitiu.

Extensia picioarelor - se vor face seturi descrescatoare. Puneti greutati multe, in asa fel incat sa puteti sa scadeti de 5 ori greutatea. Singurele pauze sunt cat schimbati greutatile. Faceti 2-3 astfel de seturi, scazand greutatea de 5 ori la fiecare set. Asta este pentru coapse!

Flexii pentru femurali - se lucreaza la fel ca la extensii, decat ca incepeti cu un set de incalzire. Faceti 3 astfel de "seturi".

Acum este timpul pentru gambe. Dupa incalzire, faceti 2 seturi de ridicari pe varfuri in picioare si doua din sezut. Tintiti catre 25 de repetari pe set, faceti miscarea completa, si dupa 25 de repetari, puteti extinde numarul prin miscari incomplete. Lucrati cu greutati in asa fel incat sa fiti aproape epuizati spre finalul celor 25 de repetari.

Numarul seturilor din acest antrenament pot parea putine pentru unii, si prea multe pentru altii. Asa ca, ajustati in functie de nivelul si fizicul vostru. Tineti cont ca este un antrenament pentru cei naturali. Daca folositi steroizi, trebuie sa mariti numarul total de seturi.

Faceti acest antrenament o data la 5-6 zile; si tineti minte ca trebuie sa variati antrenamentul dupa un anumit timp. Puteti inlocui extensiile cu presa, sau alte exercitii. Ideea de baza ramane, adica folosirea seturilor descrescatoare. Si incercati sa adaugati la fiecare antrenament greutati mai multe, pentru a va creste sau macar mentine forta.

Referinte

Articole din aceiasi categorie

antrenament intens pentru masa musculara extrema Antrenament de superacumulare modificat Aceasta metoda de antrenament este una modifica a metodei de succes originale, brevetata de Charles Poliquin. Unele exercitii au fost inlocuite cu exercitii mai accesibile publicului larg si au fost modificate si alte variabile. Dar nu va faceti griji: este la fel de intens si eficient! 23 Nov, 2016
Antrenamentul german de volum pentru avansati; masa musculara si forta Antrenamentul german de volum pentru avansati Ce stim despre antrenamentul german de volum? Ca functioneaza! Al naibii de bine. Dar, desi functioneaza extrem de eficient pentru construirea de masa musculara la incepatori si intermediari, cei avansati au nevoie de ceva in plus pentru a progresa. Asa a aparut antrenamentul german de volum pentru avansati. 14 Feb, 2016
foloseste greutati mari pentru a avea brate mari Antrenament pentru brate cu greutati maximale De ce ai brate mici si un corp firav? Nu te antrenezi cu greutati suficient de mari. Aici gasesti un program de antrenament de 12 saptamani care sa iti transforme scobitorile pe care le numesti brate in ceva cu care sa te mandresti. 08 Nov, 2016
Cum sa ai o condditie fizica excelenta prin antrenamente intense Fii mai puternic si mai rapid Un exemplu de antrenament care te va face mai puternic si mai rapid, in doar 5 zile pe saptamana. Este un antrenament conceput pentru a construi un corp demn de un sportiv adevarat. Fiecare trebuie sa il urmeze si sa progreseze in ritmul sau. 14 Feb, 2016
Antrenament de 3 zile pentru masa musculara 3 zile pe saptamana pentru cresteri uriase Nu ai timp sa te duci de 5-6 ori pe saptamana la sala? Nu-ti fa griji, poti construi masa musculara si forta folosind antrenamente pentru intregul corp, bine structurate si gandite. 14 Feb, 2016
Masa musculara si forta cu acest antrenament complex Antrenament pentru masa musculara si forta Un antrenament de scoala veche, care lucreaza intregul corp la fiecare sedinta, in stilul culturistilor vechi precum Arnold Schwarzenegger sau Franco Columbu. 14 Feb, 2016
Urmareste-ne
pe facebook

Steroizi.ro - sursa ta de informatii pentru cele mai noi tehnici de antrenament,

cele mai bune planuri nutritionale si cele mai eficiente metode de slabire si definire.

Oricare ar fi scopul tau, noi iti punem la dispozitie uneltele de care ai nevoie pentru a iti construi corpul pe care il vrei.